PROPOZYCJE POTRAW ZUPY :

ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB KOŁDUNAMI

ZUPA KREM Z BOROWIKÓW

ZUPA KREM Z BROKUŁÓW

ZUPA KREM Z POMIDORÓW

ZUPA KREM Z GROSZKU ZIELONEGO

ZUPA KREM Z PIECZAREK

ZUPA KREM Z SELERA I KALAFIORA

DANIA GŁÓWNE :

ROLADA WOŁOWA* LUB WIEPRZOWA

SCHAB PIECZONY Z MORELĄ LUB ŚLIWKĄ WĘDZONĄ

PIECZEŃ Z KARCZKU

KACZKA PIECZONA

UDKO PIECZONE

UDKO FASZEROWANE WARZYWAMI

WOŁOWINA NA DZIKO

SCHAB PIECZONY FASZEROWANY KIEŁBASĄ

SCHAB PO PARYSKU

FILET KURCZAKA ZAPIEKANY ZE SZPARAGAMI POMIDOREM I SEREM

FILET KURCZAKA ZAPIEKANY Z SUSZONYM POMIDOREM I SEREM

UDZIEC WIEPRZOWY PIECZONY *

SCHAB ZAPIEKANY Z CHRZANEM I SEREM

SCHAB FASZEROWANY KAPUSTĄ KISZONĄ

SCHAB FASZEROWANY PIECZARKAMI

SCHAB PO SZWAJCARSKU Z SEREM

KOTLET SCHABOWY

KOTLET D’VOLAILE

SZASZŁYK DROBIOWY

CORDON BLEU Z SZYNKĄ I SEREM

CORDON BLEU Z PIECZARKAMI I SEREM

KURCZAK FASZEROWANY OMLETEM I KIEŁBASĄ MYŚLIWSKĄ

FILET KURCZAKA W PARMEZANIE

SKRZYDEŁKA KURCZAKA PIECZONE

PAŁKI KURCZAKA PIECZONE

PSTRĄG SMAŻONY

ŁOSOŚ GRILLOWANY

MORSZCZUK PANIEROWANY

SER CAMEMBERT Z ŻURAWINĄ

PAPRYKA FASZEROWANA

GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH :

KLUSKI BIAŁE ORAZ CIEMNE

ZIEMNIAKI Z WODY

ZIEMNIAKI ZAPIEKANE

FRYTKI DUFINKI VEDGES

TALARKI ZIEMNIACZANE

KAPUSTA CZERWONA

KAPUSTA BIAŁA Z BOCZKIEM I KOPERKIEM

KAPUSTA ZASMAŻANA Z GRZYBAMI

SURÓWKA Z MARCHEWKI

SURÓWKA Z PORY

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ

MARCHEWKA FRANCUSKA NA CIEPŁO

BURACZKI

FASOLKA SZPARAGOWA

WARZYWA GOTOWANE

SURÓWKA Z OGÓRKA KWASZONEGO I PAPRYKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

DESERY :

LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

SORBET OWOCOWY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

SAŁATKA OWOCOWA Z BITĄ ŚMIETANĄ

GRUSZKA NA SOSIE WANILIOWYM Z LODAMI I BITĄ ŚMIETANĄ

BRZOSKWINIA FLAMBIROWANA NA SOSIE KARMELOWYM Z LODAMI

CIASTO :

SERNIK , MAKOWIEC , SZARLOTKA

ZAKĄSKI ZIMNE :

PLATER MIĘS PIECZONYCH

PLATER WĘDLIN

WYROBY REGIONALNE (SALCESON, KRUPNIOK, SMALEC ITP.)

DESKI SERÓW

TYMBALIKI DROBIOWE

TYMBALIKI SZYNKOWE

OZOREK W GALARECIE

SCHAB W GALARECIE

ROLADKI SZYNKOWE Z KREMEM CHRZANOWYM

ŚLEDZIE W OLEJU

ŚLEDZIE W ŚMIETANIE

ŚLEDZIE W SALSIE PAPRYKOWEJ

JAJKA NA SOSIE TATARSKIM

RYBA PO GRECKU

TATAR ( NA ŻYCZENIE )

PASZTET PIECZONY W FORMIE SAKIEWEK W CIEŚCIE KRUCHYM Z ŻURAWINĄ

SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM

SAŁATKA JARZYNOWA

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM

SAŁATKA Z KURCZAKIEM WĘDZONYM

SAŁATKA Z SZYNKĄ I ANANASEM

SAŁATKA Z SZYNKĄ I MAKARONEM RYŻOWYM

SAŁATKA GRECKA

SAŁATKA CHŁOPSKA ZE ŚLEDZIEM

SAŁATKA GYROS Z MARYNOWANĄ KAPUSTĄ CZERWONĄ

SAŁATKA Z GRILLOWANYM BEKONEM

SAŁATKA Z TORTELINI

KANAPKI DEKORACYJNE NA BIAŁYM PIECZYWIE *

MARYNATY (GRZYBKI , OGÓREK , PAPRYKA)

MASŁO PIECZYWO

KOLACJA TZW . JEDNOGARNKOWA :

BOEUF STROGONOW

BOGRACZ

FORSZMAK Z KURCZAKA

FLACZKI

ŻUREK Z KIEŁBASĄ BIAŁĄ

BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM

NAPOJE GORĄCE : KAWA , HERBATA bez ograniczeń

NAPOJE ZIMNE : SOK POMARAŃCZOWY , SOK JABŁKOWY , WODA NIEGAZOWANA Z CYTRYNĄ ( wymienione napoje wliczone w 0,5 litra / osobę )