PROPOZYCJE POTRAW ZUPY :
ROSÓŁ Z MAKARONEM LUB KOŁDUNAMI
ZUPA KREM Z BOROWIKÓW
ZUPA KREM Z BROKUŁÓW
ZUPA KREM Z POMIDORÓW
ZUPA KREM Z GROSZKU ZIELONEGO
ZUPA KREM Z PIECZAREK
ZUPA KREM Z SELERA I KALAFIORA
DANIA GŁÓWNE :
ROLADA WOŁOWA* LUB WIEPRZOWA
SCHAB PIECZONY Z MORELĄ LUB ŚLIWKĄ WĘDZONĄ
PIECZEŃ Z KARCZKU
KACZKA PIECZONA
UDKO PIECZONE
UDKO FASZEROWANE WARZYWAMI
WOŁOWINA NA DZIKO
SCHAB PIECZONY FASZEROWANY KIEŁBASĄ
SCHAB PO PARYSKU
FILET KURCZAKA ZAPIEKANY ZE SZPARAGAMI POMIDOREM I SEREM
FILET KURCZAKA ZAPIEKANY Z SUSZONYM POMIDOREM I SEREM
UDZIEC WIEPRZOWY PIECZONY *
SCHAB ZAPIEKANY Z CHRZANEM I SEREM
SCHAB FASZEROWANY KAPUSTĄ KISZONĄ
SCHAB FASZEROWANY PIECZARKAMI
SCHAB PO SZWAJCARSKU Z SEREM
KOTLET SCHABOWY
KOTLET D’VOLAILE
SZASZŁYK DROBIOWY
CORDON BLEU Z SZYNKĄ I SEREM
CORDON BLEU Z PIECZARKAMI I SEREM
KURCZAK FASZEROWANY OMLETEM I KIEŁBASĄ MYŚLIWSKĄ
FILET KURCZAKA W PARMEZANIE
SKRZYDEŁKA KURCZAKA PIECZONE
PAŁKI KURCZAKA PIECZONE
PSTRĄG SMAŻONY
ŁOSOŚ GRILLOWANY
MORSZCZUK PANIEROWANY
SER CAMEMBERT Z ŻURAWINĄ
PAPRYKA FASZEROWANA
GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH :
KLUSKI BIAŁE ORAZ CIEMNE
ZIEMNIAKI Z WODY
ZIEMNIAKI ZAPIEKANE
FRYTKI DUFINKI VEDGES
TALARKI ZIEMNIACZANE
KAPUSTA CZERWONA
KAPUSTA BIAŁA Z BOCZKIEM I KOPERKIEM
KAPUSTA ZASMAŻANA Z GRZYBAMI
SURÓWKA Z MARCHEWKI
SURÓWKA Z PORY
SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ
SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ
MARCHEWKA FRANCUSKA NA CIEPŁO
BURACZKI
FASOLKA SZPARAGOWA
WARZYWA GOTOWANE
SURÓWKA Z OGÓRKA KWASZONEGO I PAPRYKI
SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ
DESERY :
LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
SORBET OWOCOWY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
SAŁATKA OWOCOWA Z BITĄ ŚMIETANĄ
GRUSZKA NA SOSIE WANILIOWYM Z LODAMI I BITĄ ŚMIETANĄ
BRZOSKWINIA FLAMBIROWANA NA SOSIE KARMELOWYM Z LODAMI
CIASTO :
SERNIK , MAKOWIEC , SZARLOTKA
ZAKĄSKI ZIMNE :
PLATER MIĘS PIECZONYCH
PLATER WĘDLIN
WYROBY REGIONALNE (SALCESON, KRUPNIOK, SMALEC ITP.)
DESKI SERÓW
TYMBALIKI DROBIOWE
TYMBALIKI SZYNKOWE
OZOREK W GALARECIE
SCHAB W GALARECIE
ROLADKI SZYNKOWE Z KREMEM CHRZANOWYM
ŚLEDZIE W OLEJU
ŚLEDZIE W ŚMIETANIE
ŚLEDZIE W SALSIE PAPRYKOWEJ
JAJKA NA SOSIE TATARSKIM
RYBA PO GRECKU
TATAR ( NA ŻYCZENIE )
PASZTET PIECZONY W FORMIE SAKIEWEK W CIEŚCIE KRUCHYM Z ŻURAWINĄ
SAŁATKA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM
SAŁATKA Z KURCZAKIEM WĘDZONYM
SAŁATKA Z SZYNKĄ I ANANASEM
SAŁATKA Z SZYNKĄ I MAKARONEM RYŻOWYM
SAŁATKA GRECKA
SAŁATKA CHŁOPSKA ZE ŚLEDZIEM
SAŁATKA GYROS Z MARYNOWANĄ KAPUSTĄ CZERWONĄ
SAŁATKA Z GRILLOWANYM BEKONEM
SAŁATKA Z TORTELINI
KANAPKI DEKORACYJNE NA BIAŁYM PIECZYWIE *
MARYNATY (GRZYBKI , OGÓREK , PAPRYKA)
MASŁO PIECZYWO
KOLACJA TZW . JEDNOGARNKOWA :
BOEUF STROGONOW
BOGRACZ
FORSZMAK Z KURCZAKA
FLACZKI
ŻUREK Z KIEŁBASĄ BIAŁĄ
BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM
NAPOJE GORĄCE : KAWA , HERBATA bez ograniczeń
NAPOJE ZIMNE : SOK POMARAŃCZOWY , SOK JABŁKOWY , WODA NIEGAZOWANA Z CYTRYNĄ ( wymienione napoje wliczone w 0,5 litra / osobę )